Саопштења

Саопштење Општинског одбора Српске напредне странке из Ковина

Oпштински одбор Српске напредне странке из Ковина најоштрије осуђује најновије претње ликвидације председника Србије, Александра Вучића, од стране социолога Јове Бакића и бившег функционера ДС-а Бојана Пајтића.

Саопштење ОО СНС Ковин

Општински одбор Српске напредне странке из Ковина, најоштрије осуђује, срамну објаву на Твитеру, коју је пласирао лидер опозиције.

Честитка

Општински одбор Српске напредне странке Ковин честита празник, свим становницима општине Ковин – верницима који васкрсење Христово прослављају по грегоријанском календару са жељом да га проведу у радости са породицом и у молитви за здравље и мир међу људима.

Срећан Ускрс!

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ОО СНС КОВИН ПОВОДОМ ГОДИШЊИЦЕ ПОЧЕТКА НАТО АГРЕСИЈЕ НА НАШУ ДРЖАВУ

Поводом годишњице почетка агресије НАТО пакта на нашу државу, на данашњи дан пре 24 година, ОО СНС Ковин подсећа грађане, да не смемо заборавити злочине који су почињени над нашим народом и државом од стране НАТО пакта 1999. године.

ОО СНС Ковин једногласно предложио Александра Вучића за председника странке

У просторијама Општинског одбора Српске напредне странке Ковин данас 22. новембра 2021. године одржана је седница којом су председавали потпредседници ОО СНС Ковин Ратко Мосуровић и Зоран Брадањи.

Pages