Саопштења

Саопштење ОО СНС Ковин поводом опозиционог протеста “против насиља”

ОО СНС Ковин најоштрије осуђује протесте "против насиља" који су највећа срамота која се догодила у Србији, након тродневног дана жалости.

Док Србија и цео свет жале за настрадалима, они без имало стида и срама позивају на мржњу на убиство председника Александра Вучића. На протесту "против насиља" један од организатора Милован Бркић, прети убиством председнику.

Након тродневне жалости нису могли да испоштују настрадале и породице настрадалих, колико им је стало до фотеље, користећи трагедију која је Србију завила у црно. А најстрашније је то што они који су годинама претили насиљем, протестују против истог.

Организатор протеста је Срђан Миливојевић из Демократске странке, који је писао да ће председников син и брат завршити као Гадафи и који је тражио ослобађање лудака који је позвао на убиство председника и државни удар.

Председник се обратио јавности након прве трагадије, онако како доликује и дао образложење, предложио мере изјавио саучешће породицама страдалих и изразио дубоко жаљење, што они никада нису урадили чак ни кад су били на власти.

Општински одбор Српске напредне странке из Ковина, чврсто стоји уз председника Александра Вучића и његове одлуке и пружа апсолутну подршку, за мир, за стабилност и безбедност свих грађана.

Издржи Србијо, изржите председниче јер цела Србија је уз Вас!