Саопштења

Саопштење Општинског одбора Српске напредне странке из Ковина

Oпштински одбор Српске напредне странке из Ковина најоштрије осуђује најновије претње ликвидације председника Србије, Александра Вучића, од стране социолога Јове Бакића и бившег функционера ДС-а Бојана Пајтића.

У емисији  „Утисак недеље“ која је синоћ била емитована, имали смо прилику да чујемо речи социолога Јове Бакића да су они свесни  да на изборима не могу легитимним путем да их победе, јер имају подршку народа за разлику од њих, па ће их физички елиминисати, толико о њиховој борби "против насиља".

Некадашњи функционер ДС-а, Бојан Пајтић на тајкунској опозиционој телевизији "Нова С" запретио је да председник Александар Вучић  и премијерка Ана Брнабић више неће моћи да се баве политиком. Пајтић је потврдио  да им је циљ да смакну председника Александра Вучића и премијерку Ану Брнабић, и да ће за њих непријатељ бити оној који из њихових редова омогући њима да пацовским каналима побегну у неку Аргентину.

Општински одбор Српске напредне странке из Ковина чврсто стоји уз председника Александра Вучића, његове одлуке које се заснивају на политици мира и стабилности, који се залаже пре свега за народ и за нормалну и пристојну Србију и максимално пружа подршку. Скуп који ће се одржати 26. маја испред Народне скупштине ће бити доказ, да  Србију спаја јединство и да су грађани као и њихова безбедност на првом месту.

Живео председник Александар Вучић, Живела Србија!