Вести

Изражавам дубоко саучешће породици Франка Фратинија, као и италијанској држави

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је телеграм саучешћа породици председника Економског савета Републике Италије, бившег шефа италијанске дипломатије Франка Фратинија, у коме се наводи:

Свим припадницима ваздухопловства Војске Србије честитам 24. децембар - Дан вида

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је честитку припадницима Ратног ваздухопловства и противваздухопловне одбране поводом 24. децембра - Дана вида. У честитки се каже:

Председник Вучић упутио божићну честитку надбискупу београдском и метрополиту Немету

Председник Републике Србије Александар Вучић упутио је данас божићну честитку надбискупу београдском и метрополиту Ладиславу Немету и свим хришћанским верницима који Божић славе по грегоријанском календару. У честитки се каже:

ДОНЕТ БУЏЕТ ОПШТИНЕ КОВИН ЗА 2023. ГОДИНУ

Седница локалног парламента, 24. овог сазива, одржана 20. децембра, почела је минутом ћутања – одавањем поште колеги одборнику Милану Драгићу, који је после тешке болести преминуо 11. децембра.

Ово је добра прилика да чувамо интересе Србије

Председник Александар Вучић рекао је по доласку на Самит лидера ЕУ Западни Балкан у Тирани, да присуствује овом скупу не само због пријатељства са Албанијом већ и због тога што, како је рекао, увек је боље бити за столом, када се воде разговори јер када нисте за столом онда сте обично на менију, а онда то сви једва

Заједничким радом допринети бољем животу грађана

Земље чланице "Парламентарне скупштине црноморске економске сарадње" само кроз удруживање имају прилику да суштински допринесу осмишљавању заједничких решења за глобалне изазове, истакао је у поруци председник Србије Александар Вучић, која је прочитана данас у Београду на отварању 60.

ОДБОРНИЦИ УСВОЈИЛИ ПЛАН РАЗВОЈА ОПШТИНЕ ЗА ПЕРИОД 2022-2028.

На 23. седници СО Ковин, одржаној 30. новембра, потврђен је мандат новом одборнику – Весни Војиновић, економисткињи из Ковина (првој следећој са листе СНС-а на изборима 2020-те, пошто је на претходној седници донета одлука о престанку мандата Милици Станић из Мраморка, која је преминула).

Унапређење билатералних односа са Ираном

Председник Републике Србије Александар Вучић примио је данас министра спољних послова Исламске Републике Иран Хосеина Амира Абдолахиана и том приликом изразио захвалност на чврстој и принципијелној позицији Ирана о непризнавању једнострано проглашене независности тзв. Косова.

Pages