Вести

Србија мора да ради и гради

Председник Републике Србије Александар Вучић посетио је градилиште Сектора 6 обилазнице око Београда, од тунела Стражевица до Бубањ потока, дужине 9,6 километара и затражио од извођача да убрзају радове.

Бројни важни састанци у Давосу, искрено о проблемима

Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је у Давосу имао низ добрих састанака са бројним европским и светским званичницима, додајући да је искрено и отворено говорио о проблемима, указао на другачије виђење ситуацији у Босни и Херцеговини од већине присутних и изнео различите ставове у односу на Аљбин

Говорио сам искрено и отворено о проблемима

Председник Александар Вучић пренео је вечерас, сумирајући учешће на Светском економском форуму у Давосу, да је са свима говорио искрено и отворено, као и на сесији "Дипломатски дијалог о Западном Балкану", на којој је говорио о свим проблемима са којима се Србија суочава.

Украјина једина тема у Давосу

Председник Републике Србије Александар Вучић, који присуствује годишњем састанку Светског економског форума у Давосу, пренео је да је доминантна тема тог скупа Украјина, као и да су важне теме предстојећа зима и питања - енергената, хране и одрживости, те да је важно да се све то сагледа и види шта Србија може да ур

Србија усмерена на очувању мира и стабилности у региону

Председник Републике Србије Александар Вучић састао се данас са амбасадором Сједињених Америчких Држава Кристофером Хилом, са којим је разговарао о унапређењу билатералних односа, енергетској диверсификацији, евроинтеграцијама Србије, као и о актуелним геополитичким питањима и иницијативама за регионално повезивање.

Повезати београдски метро са железничком станицом Прокоп

Председник Србије Александар Вучић поручио је данас током обиласка радова на изградњи београдског метроа на Макишу да се убрзају радови на том инфраструктурном пројекту, као и да се метро повеже са железничком станицом Београд центар у Прокопу.

Радови одлично напредују, важно је да 2028. добијемо метро

Председник Александар Вучић изјавио је данас, након што је обишао радове на изградњи београдског метроа на Макишком пољу, да је веома задовољан што радови брзо напредују, "испред рока", и да је важно да се са тим пројектом не касни, већ да Београд заиста 2028. године добије свој метро.

Pages