Вести

Предата листа "Александар Вучић-Ковин сутра"

Предата листа "Александар Вучић-Ковин сутра"

 

Листа "Александар Вучић - Ковин сутра", чији је носилац Сања Петровић председница Општинског одбора Српске напредне странке у Ковину, на предстојећим локалним изборима, који ће се одржати 2.јуна излази под редним бројем 1.

Српска напредна странка је мој живот

Председник Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је, на ванредној Скупштини Српске напредне странке, у Крагујевцу, да ће друга тачка дневног реда бити избор новог председника Српске напредне странке.

Република Србија биће чврста и непоколебљива у заштити свог народа

Због бруталне примене силе од стране Аљбина Kуртија и његових снага према српском народу на Kосову и Метохији, оружане снаге Републике Србије остају до даљег у највишем степену борбене готовости.

Србија ће увек бити уз свој народ

Председник Александар Вучић је, на скупу "Србија наде", поручио да је најважније питање за друштво, које се чуло после трагедија 3. и 4. маја, које је поставила мајка једне од убијених девојчица - чему смо учили децу, чему их учимо данас и шта ћемо да их учимо сутра и додао да децу треба да учимо заједништву, а не поделама.

26. маја ћемо показати Србију која ће бити слободна и слободарска

Председник Републике Србије и председник Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је да се Србија суочава са безброј тешкоћа које су некад изнутра, некад споља изазване, као и да није случајно што су Албанци са Косова и Метохије данас представили свог градоначелника који није добио ни 3 одсто гласова.

Поносан сам на акцију прикупљања оружја

У пратњи министра унутрашњих послова Братислава Гашића и припадника МУП Србије, председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је у Дуваништу, недалеко од Смедерева, приказу нерегистрованог оружја, муниције и минско-експлозивних средстава, које су од 8. маја грађани предали полицијским станицама.

Србија не сме да стане, мора да иде напред

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да је до сада, у акцији прикупљања легалног и нелегалног оружја, прикупљен 9.401 комад наоружања, више од 400.000 комада муниције и 884 експлозивних средстава, од чега 711 бомби и зоља.

Хвала грађанима на поверењу и томе што брину о будућности

Председник Републике Србије Александар Вучић изјавио је да је у претходна три дана прикупљено 8.500 комада различитог наоружања и најавио да је донета одлука да се 156 стручњака пошаље у школе да разговарају са децом и помогну им да превазиђу проблеме након "ужасног масакра" у Основној школи Владислав Рибникар.

Pages