Вести

САОПШТЕЊЕ ОО СНС КОВИН

Општински одбор Српске напредне странке из Ковина најоштрије  осуђује поншање опозиције у моменту када је читава земља уједињена у великој тузи и болу.

Протест опозиције који је најављен у понедељак је само још један начин коришћења у политичке сврхе, како би оптужили председника Александра Вучића и државу, искористивши трагедије које су задесиле Србију у којима су страдала деца и одрасли.

Овакво понашање опозиције је недопустиво и крајње непримерно, нарочито у овим моментима када цела Србија жали за страдалима.

Председник Александар Вичић је као и до сада, изашао пред грађане Србије, са јасним предлозима и образложењима, за разлику од опозиције, који користе ову тужну и болну ситуацију, скупљајући јефтине политичке поене.

Општински одбор Српске напредне странке из Ковина подржава руководство своје земље, и политику мира и стабилности, који су приоритет, на којима сви морамо заједно као друштво да доприносимо и боримо се, како би се се грађани, а нарочито деца осетили безбедно и заштићено у школама и на улицама.