Вести

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС КОВИН ПРЕДАО ЛИСТУ ЗА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ

Општински одбор Српске напредне странке Ковин предао  је листу ,,Александар Вучић- за нашу децу“ општинској изборној комисији за предстојеће локалне изборе, заказане за 26.април.  Листу су предали кандидати за одборнике, на челу са првом на листи Сањом Петровић. Изборна комисија је констатовала да је уредно предата сва документација.

По расписивању локалних избора, становници ковинске општине окупили су се у великом броју како би дали своје потписе за изборну листу ,,Александар Вучић-  за нашу децу“ и на тај начин дали подршку бољој будућности Србије.  Прикупљено је укупно 1439 потписа који подржавају кандидатуру 45 одборника.  

,,Српска напредна странка, на челу са председником Александром Вучићем, направила је велики искорак на политичкој сцени, како на републичком, тако и на локалном нивоу. У општини Ковин је реализован велики број капиталних инвестиција. Отворена је фабрика за производњу печурака, Зграда хитне медицинске помоћи, Установа за спорт Ковин,  ветропарк ,,Чибук 1“, фабрика за прераду пијаће воде у Баваништу, уређена је путна инфраструктура.  Желимо да наставимо овим темпом, али да радимо још више. Ове године нам долазе инвеститори из Бугарске и Турске,чије ће фабрике отворити нова радна места“, рекла је Сања Петровић, после предаје листе за одборнике СО Ковин.