Саопштења

ЈОВАНОВ: ВУК ЈЕРЕМИЋ - ЛАЖНИ ПАТРИОТА И САМОЗВАНИ ГЕНИЈЕ ЗА ДИПЛОМАТИЈУ

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ/ 24.10.2017. 

Миленко Јованов, потпредседник Главног одбора Српске напредне странке

Очигледно је да изборни дебакл није оставио никакве последице на Вука Јеремића, да из њега ништа није научио и да нема намеру да престане да потцењује интелигенцију грађана Србије.

Зар Јеремић мисли да народ у Србији не зна да је за време његовог мандата као Тадићевог министра иностраних послова независност „Kосова“ признала чак 91 држава на свету? Или мисли да се заборавило да је разговоре на тему Kосова и Метохије из Уједињених нација, где је Србија имала подршку Kине и Русије изместио у Европску Унију? Да ли стварно мисли да се заборавило да је тако генијално поставио питање независности Kосова пред Међународним судом правде, да је одговор суда био на штету Србије? Зар мисли да се не зна како је баш он, Вук Јеремић - лажни патриота и самозвани геније за дипломатију, пустио Хашима Тачија у Уједињене нације, да би његов шеф Борис Тадић, чију је слику наредио да каче у свим амбасадама у свету, могао да стекне неки поен пред председничке изборе?

Наравно да народ све то зна и да ништа ни Јеремићу, ни његовим саучесницима у уништавању Србије Ђиласу, Тадићу, Шутановцу, Јанковићу и осталима, није заборавио, нити ће заборавити. Баш зато ће и на свим наредним изборима доживљавати поразе, јер ни Јеремић, ни његови саучесници у заједничком подухвату, нису у стању да грађанима Србије понуде ништа друго осим лажи, превара и мржње према Александру Вучићу. Најзад, кад се већ појавио пред камерама, могао је да коначно каже народу колико је милиона евра потрошио на председничку кампању, ко му их је дао и шта је обећао заузврат.

Служба за информисање

Српска напредна странка